Bekijk het volledige profiel van Nick Driessen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 9

Nick Driessen heeft 9 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ging vanaf de eerste klas voor...

Ging vanaf de eerste klas voornamelijk om met Wil Beerens, daarmee kon ik altijd erg lachen. Nu hebben we na een lange periode weer contact en veel lol met elkaar. Tevens leerde ik hier in de eerste klas mijn eerste grote liefde Linda Kokke kennen. In 2001 is onze IT afdeling verhuisd naar de Ploegstraat en toen werd de opleiding opeens ICT genoemd. Daar heb ik tot het einde érg veel gelachen met Erik Verpoort en Bjorn van Beek.

2007, Nick Driessen

Tja, al mijn herinneringen aan...

Tja, al mijn herinneringen aan de puberteit liggen hier. Meiden, muziek, ouwehoeren. Dan hebben we nog stand-up comedian Meneer Beekhuizen, oja en het ´rode briefje´ als je weer eens te laat kwam. Kort om, té veel om op te noemen (tenminste, om hier te vermelden).

2004, Nick Driessen

Alles was geweldig, Begonnen i...

Alles was geweldig, Begonnen in de klas van Bep, toen Ans, Annemarie en vervolgens in de klas van Harrie. Die laatste was natuurlijk de topper van de héle school. Ontzettend veel gelachen en een hele goede tijd gehad. Ik denk er nog veel aan terug. Niet te vergeten Muziek-Jan en ..ach té veel om op te noemen.

2004, Nick Driessen
?