Bekijk het volledige profiel van netty vanhalving en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

netty vanhalving heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Heb maar 1 jaar op deze school...

Heb maar 1 jaar op deze school gezeten in de orientatieklas.Was bevriend met Eefje (ze woonde vlakbij Meer en Bos)Weet alleen nog een paar namen Hedwig, Noortje, Jose en Mirna (ze werd veel gepest) Vond het een vreselijke school, je moest opstaan van je stoel als Eggink binnenkwam in de klas. Ook dat wassen, strijken en koken vond ik niks, kon ik nog lang genoeg doen. Wel gezellig in de kelder pauze houden en lekker met alle liedjes uit de top 40 meebleren. Verder weet ik niet zoveel meer van.

2004, netty vanhalving

bij juf Adriani theedrinken me...

bij juf Adriani theedrinken met Margot, met gekleurde inkt schrijven als je 0 fout had.koffie maken voor de leerkrachten, samen met Joke Schreuders

2004, netty vanhalving

Ik herinner me de prachtige ve...

Ik herinner me de prachtige verhalen van meneer Heil, de strenge ogen van dhr. Mojet en dhr. Verlove, met z'n "beste brave oliekoek". De rondjes lopen op het schoolplein als we werden "gelucht". De vreselijke handwerklessen waar je altijd alleen tut-dingen moest maken. De lol met de Rijnreis en de nachtelijke gierpartijen. Nu ik de foto's weer zie, komen er weer een hoop namen boven. Astrid v.d.Bosch en Joke Schreuders waren mijn vriendinnen, maar ook Ineke Waarsenburg, Joke Feenstra, Netty Linders, Astrid Persoon, Hans Dekker, Wim Katsburg, Robbie (Koetje) Lammers, Irene v.d. Boogaard, Marja Roos, Fanny en Ernst ..., Anneke v.d.Bosch, Dick Anjema, Simon..., Corrie Romijn, Simone Netten, Yvonne Gelauff herken ik nu weer op de foto. Leuk om op deze manier weer evt. in contact te komen met elkaar. Ik hoop dat velen de site bezoeken. Heel leuk om te vernemen hoe je oude klasgenoten het is vergaan in het leven. Groetjes voor iedereen die nog weet wie ik ben.

2004, netty vanhalving
?