Bekijk het volledige profiel van Netty Rossem en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Netty Rossem heeft 6 klassenfoto's en kent 9 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ik weet alleen nog dat ik een ...

Ik weet alleen nog dat ik een jaar langer moest kleuteren omdat ik op 1 oktober ben geboren. Men was toen nog niet zo flexibel. Regels zijn regels ook al is het maar 1 dag.

2015, Netty Rossem

Ik weet nog dat ik heel weesp ...

Ik weet nog dat ik heel weesp moest doorfietsen eer ik op school was. Op woensdagmiddag bijles omdat we klaargestoomd moesten worden voor het toelatingsexamen HBS.Ik was verliefd op een jongen die woonde in de breedstraat, verder ben ik zijn naam vergeten.

2007, Netty Rossem

1e 3 jaar niet zo gezellig, be...

1e 3 jaar niet zo gezellig, ben begonnen op de avondopleiding VWO Spaans in het gebouw van het Augustinuscollege, het 2 en een gedeelte van het 3e jaar was het overdag in een school in reigersbos, daarna naar het nieuw gebouwde schoolgebouw naast het Augustinus College. Het laatste jaar was top, een leuke klas, heel veel oudere medeleerlingen en een echte spaanse als lerares. Ben nog eens met een groepje naar een Spaanse lezing geweest in een kroeg in de Jordaan, we zijn met z'n allen uit eten geweest in de Warmoesstraat en namen regelmatig lekkere dingen mee om na de les gezamenlijk te nuttigen ( chorizo en wijn. Ben helaas namen vergeten. Misschien weten mijn toenmalige klasgenoten ze wel.

2005, Netty Rossem
?