Bekijk het volledige profiel van Netty Roos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

Netty Roos heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

zie Kon. Emmaschool...

zie Kon. Emmaschool

2005, Netty Roos

Sta ook aangemeld op Dr. Jac. ...

Sta ook aangemeld op Dr. Jac. P. Thijsseschool [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Leraren waren Dhr Jousma en van t Sant in de 1e klas, de Blanc, Schoonhoven, Bloemhard en Mw Reikers. Klasgenoten o.a. Lidy Bos, Carla van de Veer,Patrick van Daalen, Leo Snoere, Ray Anijs De schoolkrant Taboe, waar ik nog 6 exemplaren van heb met o.a. de tekening van de Blanc met autopech in Duitsland, "alles" in het werk stellend om op tijd op school te komen... Het fysica lokaal waar steeds meer ontbrak tot ongenegen van Bloemhard Klas 3, die bijna in z'n geheel een jaar bleef "zitten"

2005, Netty Roos

De juffrouw op de kleuterschoo...

De juffrouw op de kleuterschool had prachtig rood gelakte nagels. Juffrouw Hitaki (of zoiets) in de eerste klas meester de Jager, in de derde, vijfde en zesde klas. Met hem naar het Koningsplein in het speelkwartier,op commando (knippen van zijn vingers)naast de banken en dat moest eindeloos opnieuw wanneer het niet netjes genoeg ging.... Met Olga van Dijk bevriend geweest en pas later met Tonia Meurs

2004, Netty Roos
?