Bekijk het volledige profiel van Netty Reder en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 7

Netty Reder heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 9

Hallo Sjoerd,Ik was juf Netty ...

Hallo Sjoerd,Ik was juf Netty Reder en sta ook bij jou op de klassefoto.Wat leuk dat ik jullie nu op "schoolbank"zie!!Ik sta onder de naam van Henk Overbeek,mijn man,wat eigenlijk niet goed gegaan is met het aanmelden.Hopelijk lees je dit toch en wat heb ik met jullie een leuke tijd gehad.Hoe gaat het nu met jou? Veel groetjes,Netty Reder[juf]. [De naam Collette de Haas,die bij mijn foto staat,is verkeerd ].

2009, Netty Reder

Ik heb als juf Reder lang op d...

Ik heb als juf Reder lang op deze school gewerkt en het erg naar mijn zin gehad.

2009, Netty Reder

Zat in de vierde klas bij mijn...

Zat in de vierde klas bij mijn moeder,juf Reder,in de klas.Een leuke tijd met ook wel wat lastige dingen.Wanneer ik voor een proefwerk een onvoldoende had kon ik dat mooi op mijn vrije woensdagmiddag overnieuw leren. Daarentegen was ik toch ook trots.Ook Jan Koppen vond ik een te gekke onderwijzer in de zesde klas.Verder was ik met Ina Kuijper,Tilly van Meene en Lia Wuurman bevriend. En dan "lachen"bij Mien Benning,Toos Blom en Alie Holle.Hoe bestaat het,zulke gedegen leerkrachten en dan zwemles bij "Bul"van Es.Je verzoop bijna van de schrik!Netty Reder

2009, Netty Reder
?