Bekijk het volledige profiel van netty hoogeveen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

netty hoogeveen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb de kleuterschool in de ...

Ik heb de kleuterschool in de Koornlaan gedaan het eerste jaar en vervolgens kon ik naar de nieuwe school. Daar heb ik volgens mij nog een jaar kleuterschool gedaan. wat ik mij herinner aan leerkrachten is juffrouw Snelders, juffrouw Leijenaar, juffrouw van Zon, juffrouw ten Dam en natuurlijk zuster Susan De pauzes met de overheerlijke schoolmelk. Ik denk dat ik daar mijn afkeer van melk heb opgedaan. Die melk die zo lekker op verwarming werd gezet. de vieringen die we met elkaar hadden en de liedjes die we zongen. De oud papieracties met opslag op de zolder waarin ramen zaten die in de gymzaal keken.

2007, netty hoogeveen

de school heette toen nog Juli...

de school heette toen nog Julia Ulo en ik was daar op school van 1962 tot mijn eindexamen in juni 1966. Het waren leuke jaren waarin ik veel geleerd heb. ik ben benieuwd wat er van mijn klasgenoten geworden is en ook hoe het met de toenmalige docenten is.

2007, netty hoogeveen
?