Bekijk het volledige profiel van Netty Greevink en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Netty Greevink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik weet niet zo heel veel meer...

Ik weet niet zo heel veel meer van deze school. Behalve dat juffrouw Stilma onze juf in de 1e klas was. Een paar klasgenoten waren Jaap van Beek (mijn neef) en Bettina Nap (mijn buurmeisje destijds). Wij zijn al in januari verhuisd naar Arnhem.

2004, Netty Greevink

Veel herinner ik me niet van d...

Veel herinner ik me niet van deze school. Maar door het verhaal van Judith Minkman (1978) wist ik het weer. Inderdaad 's woensdagsmiddags naar juffrouw de Joodde dat herinner ik me nog wel. Wij woonden toen in de Willem Barentzstraat en hadden in het begin de kaaszaak in de Koningsstraat. Judith kan ik me nog goed herinneren omdat ze bij ons in de straat woonde en Wendy kan ik me ook nog herinneringen dat ik er eventjes vriendin mee ben geweest. Jolanda Maassen was mijn buurmeisje. Yvonne Ulrich zie ik zo af en toe in Arnhem.

2004, Netty Greevink

Een leuke school, waarbij ik m...

Een leuke school, waarbij ik mij vooral Juf Jeurlink, meester Rozema en meester Clement kan herinneren. Jammer dat ik het eerste jaar gelijk een half jaar gedwongen met een gebroken been thuis moest blijven. Maar ik denk er altijd met plezier op terug!

2004, Netty Greevink
?