Bekijk het volledige profiel van netty gebbing en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

netty gebbing heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Een zeer ouderwetse opleiding,...

Een zeer ouderwetse opleiding, volkomen uit de tijd. Het leek erg veel op een kostschool. Als je teveel uit de toon viel, werd je op het matje geroepen en werd je gesommeerd je aan te passen, anders kon je verdwijnen. Er hing kortom geen gezellige sfeer. Er werd wel erg veel aandacht besteed aan de praktijk, iets wat nu vaak ontbreekt in de opleiding.

2005, netty gebbing

Een geweldige leerkracht vond ...

Een geweldige leerkracht vond ik juffrouw Stuart. Verder heb ik fijne herinneringen aan Gerrit Eikhout en Meneer Boerboom. Op de mulo hing een zeer warme sfeer. Iedereen kende elkaar. In 1969 ben ik bevriend geraakt met Betsie Kaal en dat ben ik nog steeds. Samen stonden we op de hoek bij de Jamin te fantaseren over later als we oma zouden zijn. Tot mijn grote schrik komen we al aardig in de buurt van wat toen nog slechts een puberale fantasie was!

2005, netty gebbing

In die tijd was ik een grietje...

In die tijd was ik een grietje van 19 jaar, zelf nog een kind. Ik werkte met 2 doorgewinterde collega's die een stuk ouder waren dan ik. Ik heb me erg onzeker gevoeld in die tijd,maar wel een heleboel geleerd. Onvergetelijke herinneringen heb ik aan de kinderen uit die tijd. Zelfs nu kan ik nog wel eens lachen over uitspraken van kleuters uit die periode.

2005, netty gebbing
?