Bekijk het volledige profiel van Netty Colenbrander en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Netty Colenbrander heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Sept. 68, onze groep. 4 jaar w...

Sept. 68, onze groep. 4 jaar werken en leren, wonen in een zusterhuis. Les van zr. Oosterheerd en Keller, de artsen Bloch, Kuipers en natuurlijk ook dr. Smeenk, met haar koffer met boeken. En je deed gewoon wat je gezegd werd en nadenken was er niet vaak bij. Ik heb het vak pas echt geleerd na mijn diplomering. Toch vind ik het nog steeds een goede manier om een vak te leren, zeker wanneer je een praktijk gericht persoon bent.Ik heb een fijn vak geleerd waar ik nog steeds met veel plezier in werk.

2007, Netty Colenbrander

Vanuit een dorp op de fiest na...

Vanuit een dorp op de fiest naar school. Gelijk in de eerste klas blijven zitten omdat ik nog zo "speels" was. Ineerste instantie was dat voor mijn vriendin Lies Keuper erger dan voor mij, maar zij heeft de derde overgedaan en zo hebben we toch nog tegelijk ons examen gedaan. Ooit een keer gespijbeld met handwerken en toen moesten we blijbels kaften en later op 24 juni 1967 eindexamen gedaan, de allerlaatste zaterdag(toen gingen we nog op zaterdag naar school en dded je dus ook op zaterdag examen)dat er nog op zaterdag examens waren. Wat voelde ik me belabberd, iedereen had al vakantie en ik moest nog.

2007, Netty Colenbrander

de kennis van wilde planten op...

de kennis van wilde planten op gedaan bij meester Kamerbeek omdat diegene die als eerste weer een nieuwe meebracht een plaatje kreeg

2004, Netty Colenbrander
?