Bekijk het volledige profiel van nettie Versteeg en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 7

nettie Versteeg heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

ik kan me niet meer herinneren...

ik kan me niet meer herinneren of ik het naar mijn zin had op deze school, maar vriendinnetjes herinner ik me nog wel zoals: Annelies van Noppen (ik verloor altijd van haar met knikkeren), Marja van Dijk, Corine Knieriem, Paul Hogendoorn, Erik Zinkweg, Geertje Roos, eigenlijk te veel om op te noemen. Ook herinner ik me de musical nog (het koffertje van meneer van Dalen), heb ik ook nog foto van maar geen scanner. Hoe is het iedereen vergaan? Soms denk ik weleens dat ze van de aardbodem verdwenen zijn, maar via schoolbank heb ik er al een paar "gevonden". Ik heb pas 2 foto's van mezelf gezien, die ik zelf niet heb. Ron Bos bedankt.

2004, nettie Versteeg

leuke school en leraren die ...

leuke school en leraren die tegen een grapje konden, het was een leuke tijd. Favoriete leraren waren toch wel: Arie van Driel (ben nog een keer bij hem thuis geweest), Hovius (kon zulke gave verhalen vertellen), Den Hollander (wat een knappe vent was dat zeg), en natuurlijk Visser jr. en Visser sr. (met z'n stinksigaren).En dan natuurlijk de leerlingen:Karin Sinterniklaas, Lea ?, Leo Bestebreur, Gerti Stachorski, Arie Korteland (wie had er geen oogje op hem),en Aad Wijt (die me nu opeens niet meer wil kennen, flauw hoor Aad).

2004, nettie Versteeg
?