Bekijk het volledige profiel van Nettie van der Kroft en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Nettie van der Kroft heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik woonde op een woonboot op d...

Ik woonde op een woonboot op de veenkade. Zuster Johanna, Josefie en juffrouw Cor die later non werd. Wim (mijn jongere broer en ik hebben nog een voordracht gegven voor haar afscheid! (stukje over Jan Klaasen en Katrijn) Ik speelde heel graag met Yvonne Rensen, Ria Bongers en de drieling uit het westeinde.

2006, Nettie van der Kroft

Hele leuke school veel plezier...

Hele leuke school veel plezier op gezeten. De leraren van der Ham de Brabander een aantal nonnen en fraters kan ik me nog wel herinneren. Frater Johannes en constantioh, de heer Vereecken, meester Ouwerkerk Achternamen van leerlingen ben ik kwijt voornamen weet ik nog Frans Bode, Dicky(lachebek), Fride Carly Ouburg, eerste surinaamse vriendin op school Carmen Weels.

2006, Nettie van der Kroft

Mijn vriendinnetjes waren o.a....

Mijn vriendinnetjes waren o.a. Truus de Bruin, Ria te Pas, Ingrid, Ria Hazebroek. Een aantal knullen konden behoorlijk irritant zijn hun namen ben ik nooit vergeten Richard Biegel, Richard Rovers (had toen al wat langer haar).Mijn favoriete leraar was de heer Scheidema helaas werd hij ziek wat ik erg jammer vond. Hij speelde namelijk altijd als je jarig was op zijn viool. Zijn vervangers hebben het niet makkelijk gehad keer op keer werden ze vreselijk gepest. Er was geen goed garen meer met deze klas te spinnen zo kan ik me niet herinneren dat we een musical uitvoering hebben gehad. Jan Otto was denk ik wel mijn schoolliefde. Hij en Hans Pex (Hans zat volgens mij een klas lager)zijn nog wel eens op de vuist gegaan voor deze dame. Mijn broer Wim zat ook op dezelfde school maar bij juffrouw Thalia. Ik kan me herinneren dat het hoofd van de school mijnheer Venema was ik kwam in de 4e klas op school bij juffrouw Vollema. Ik woonde op een woonboot op de veenkade.

2006, Nettie van der Kroft
?