Bekijk het volledige profiel van Nettie Saarloos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 5

Nettie Saarloos heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Mijn mooiste herinnering heb i...

Mijn mooiste herinnering heb ik wel aan Knol. Regelmatig hebben wij achter elkaar aangejaagd met waterspuiten. Ik kan mij Johan nog herinneren mbt Wiskunde. Ik was als de dood voor die man. De verhalen bij Nederlands. Ik heb in een vreselijke klas gezeten, waar ik nog steeds van kan genieten als ik foto's zie. Ik heb het er vaak over met Maja Licher. Na de MAVO ben ik naar het Haarlemmermeerlyceum gegaan. Ik vond het er vreselijk. Na de HAVO ben ik de opleiding tot Radiologisch Laborant gaan volgen. Na dit vele jaren te hebben gedaan ben ik gaan studeren (bedrijfskunde en org.sociologie. Op dit momen heb ik een eigen adviesbureau en werk veel als interimmanager in de profit en non-profitsector. Sinds kort ben ik ook als mediator geregistreerd. Daarnaast woon ik in Bant met echtgenoot en dochter (20) met paard, kippen, katten en twee honden.

2004, Nettie Saarloos

Ik heb niet echt favoriete her...

Ik heb niet echt favoriete herinneringen aan deze school. Ik weet nog dat Henk molleman, Paul Smit, Ron Hubert bij mij in de klas zaten. Ik herkende Frans Leusink ook meteen. Ik weet nog wel dat ik juffrouw Lefeber, spruyt en Koelman geweldig vond en een vreselijke hekel had aan Wietsma en de Waal. Door Regina herinner ik mij ook weer de zolder. Daar had ik een vriendin Dietje, die dat jaar ook verhuisde. Vreselijk. Na de lagere school heb ik de MAVO in Zwaneneburg gehad, de Havo in Badhoevedorp en het VWO in Eindhoven. Een schoolliefde heb ik niet gehad volgens mij. Ik was niet zo populair en hield mij er ook niet zo mee bezig. Ik liep altijd met Jannie Naberhuis naar huis. Ik ging veel om met de klas van mijn zus Simone.

2004, Nettie Saarloos
?