Bekijk het volledige profiel van nettie noorda en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

nettie noorda heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Toen stond de school nog aan d...

Toen stond de school nog aan de Obrechtlaan. Herinnering aan de bruiloft en gelijk het afscheid van juf Kruizinga, die mij altijd 'muisje'noemde. Juf Vonk was ook erg aardig. Nooit vergeten dat ik mijn poezie-album die ik aan juf Slager had gegeven jaren later terugvond in een soort opslag/rommelkamertje. Meester Buitenweg alias "tomaat" omdat hij enorm rood werd als hij kwaad was en de 'strenge'directeur meester Havinga. Ik was destijds bevriend met Erica Kapenga die gelijk ook mijn buurmeisje was. Ook herinner ik me Hennie Bulthuis waar ik regelmatig mee speelde. Verder in mijn klas Harma Barelds, Lea Geersing, Gerda Boer, Annet Selles, Herma Welink, Wout Havinga, Harry Wanningen, Henk Staal en nog veel meer.

2004, nettie noorda

Aangezien de opleiding KVJV mi...

Aangezien de opleiding KVJV mij werd afgeraden, omdat daar geen werk in te krijgen zou zijn en ik nog wel leerplichtig was heb ik hier de 1-jarige INAS gevolgd, samen met Giny Hoogeveen. Wel aparte vakken erbij zo na de MAVO, heb erg gelachen met mede-leerlingen, maar ken er niet veel meer van.

2004, nettie noorda

Ik heb erg leuke herinneringen...

Ik heb erg leuke herinneringen aan Wiesje Schutten uit Laaghalen, bij wie ik wel eens logeerde op de boerderij en we knepen er dan samen tussenuit door door het slaapkamerraam heen te klimmen, op naar de jeugdsoos! Ook heb ik veel lol gehad met Ankie uit Hijken en natuurlijk met mijn vriendin Giny Hoogeveen. Een aantal jaren later ben ik ook bevriend geraakt met Harma Barelds die ik nu weer heel regelmatig zie omdat we beiden voor onszelf zijn begonnen bij hetzelfde bedrijf, heel gezellig. Ik was toen nog erg verlegen.

2004, nettie noorda
?