Bekijk het volledige profiel van Nettie Kroes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Nettie Kroes heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Op deze school heb ik erg veel...

Op deze school heb ik erg veel plezier gehad, we gingen dan ook regelmatig flink uit ons dak tot soms grote frustatie's van de nonnen! De schoolkampen waren geweldig, met z'n allen op de fiets naar Vierhouten drie dagen, weer of geen weer. Ook de naai- en kooklessen, onvergetelijk. En de enorme saaie godsdienstlessen van de oude pastoor, dus propjes schieten en klieren, tot je uit de klas gestuurd werd! In de winter mochten we vanuit Raalte met de bus naar school, maar als er overdag een flink pak sneeuw gevallen was, viel de bus uit, en dan gingen we met juf. Bogers lopend naar Raalte. Deed ze toch maar, natuurlijk waren we zonder haar veel te lang onderweg.Ik heb vier jaar op deze school gezeten met heel veel plezier

2009, Nettie Kroes

Het was een nonnenschool en ie...

Het was een nonnenschool en iedereen kent Zr. Agaat nog wel als een zeer strenge onaardige directrice. Ik heb absoluut geen goede herinneringen aan haar. Ik mocht van haar, als boerendochter , ook niet naar de ULO, maar moest maar naar de huishoudschool van haar vriendin: Juffr. Kuks. Maar daar stak mijn moeder een stokje voor, zij kende die school en de directrice als eenzelfde "dictatuur" Ik ging toen naar de Bernadette V.G.L.O. in Heeten. Daar had ik een leuke tijd.

2008, Nettie Kroes
?