Bekijk het volledige profiel van nettie duijs en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

nettie duijs heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Het leukste waren de lessen to...

Het leukste waren de lessen toch wel. De belangstelling voor het echte werk!! Ik ben nu nog steeds kraamverzorgster.Ik ben nu werkzaam in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch maar ik heb jaren gewerkt voor Kraamcentrum Den Bosch met Ine van Engelen en Jeanine v.d.Hoven en Maria Haerkens. Nadat ik zelf kinderen heb gekregen ben ik er een tijdeje uitgeweest maar later de draad weer opgepakt en werk nu alweer 21 jaar als kraamverzorgster met veel liefde en plezier.

2007, nettie duijs

Herinneringen nou die heb ik z...

Herinneringen nou die heb ik zeker.Ik kwam pas op deze school in de 5 de klas.Samen met Gera van Dartel. Wij hadden de klas in het klooster bij Juffrouw Palubski. Samen met Annemoon Moonen veel plezier gehad!! De 6 de klas bij zr.Joseph ....ojee wat een ellende.Ondeugend waren we echt heel erg!! Er kwam niets van leren terecht en dat zei ze ook deze zuster en zette mij apart aan een tafeltje zodat ze me kon vergeten.....Ik fieste van Vught naar Den Bosch met Patria Hoogeveen.

2007, nettie duijs

Dit was een prachtige tijd!! D...

Dit was een prachtige tijd!! De kooklessen en naailessen met Maria Sterken. Veel muntdroppen eten en veel lol maken. Daarna de I.N.A.S. Stage in Rotterdam, huize de Braacken en de fam.Kronenberg. De lessen met Juffrouw Schneider waren een feest.De engelse les van Chefke was meer onder de les uitkomen dan leren!! Veel pelzier gehad met Jenny van Run, Jannie Martens, Rina van Gorkum, Maria Sterken, Gonny Koenraad en echt nog veel meer.....

2007, nettie duijs
?