Bekijk het volledige profiel van Nelly Eijgenraam en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Nelly Eijgenraam heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb vier jaar op deze schoo...

Ik heb vier jaar op deze school gezeten. Toen ben ik overgestapt naar de Bavinckschool in de Wippolder. Juffrouw Kouwenhoven en meester Visser herinner ik mij nog. En schoolvriendinnen Margo v.d. Velden, Loes Kleinhout, Wilma Poot, Tiny Hazeu.

2004, Nelly Eijgenraam

Ik kwam pas in de vijfde klas ...

Ik kwam pas in de vijfde klas op deze strenge school, bij meester Bruins. Onvoldoendes voor bijbelse en kerkgeschiedenis (Jan van Klaarbergen wist altijd alles). Tussen de middag overblijven bij juffrouw v.d. Hoeven of Van Santen. Veel opgetrokken met Nelleke Ketel met wie ik het toelatingsexamen voor het lyceum voorbereidde. Er was een heel groepje dat altijd nableef. Ik vond het wel interessant op deze "stadse" school: Franse les, schoolzwemmen, volkszangdag, de stemvork van meester v.d. Wal, per klas in de rij op het schoolplein.

2004, Nelly Eijgenraam

Leuke klassen A4A en A5A, maar...

Leuke klassen A4A en A5A, maar wat een vreselijke vakken eigenlijk: economie, handelsrekenen, staatsinrichting. De wijze lessen van Valkenburg. De excursies naar o.a. De Gruijter in de sinterklaastijd, de Effectenbeurs, Wyers, Philips aandeelhoudersvergadering.

2004, Nelly Eijgenraam
?