nellie vanvossen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van nellie vanvossen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  nellie vanvossen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik heb een jaar op deze school gezeten de 6e klas , daarvoor zat ik in ossendrecht maar door de verhuizing kwam ik nog 1 jaar hier te zitten , nou zou ik in ossendrecht bij mr kersten in de klas komen kwam ik bij de nonnen !!!!!!!!!!!!!, kun je je voorste

  ik heb een jaar op deze school gezeten de 6e klas , daarvoor zat ik in ossendrecht maar door de verhuizing kwam ik nog 1 jaar hier te zitten , nou zou ik in ossendrecht bij mr kersten in de klas komen kwam ik bij de nonnen !!!!!!!!!!!!!, kun je je voorstellen hoe ik me voelde ??? als ik er aan denk weet ik het nog precies.

  Heilig Hartschool, 1965

  ik zat bij marie-louise dirkx in de klas en bij yvonne goris ,lia adriaansen , we hadden een aardrijkskunde leraar die ook engels gaf ging hij onder aardrijkskunde altijd engels praten , tijdens de kookles gooiden we van alles door de klas en aten de ban

  ik zat bij marie-louise dirkx in de klas en bij yvonne goris ,lia adriaansen , we hadden een aardrijkskunde leraar die ook engels gaf ging hij onder aardrijkskunde altijd engels praten , tijdens de kookles gooiden we van alles door de klas en aten de banketspijs uit de voorraadkast op , ook viel er tijdens de naaiwerkles een schilder van zijn trap ja dat heb je als teveel naar de meisjes gluurt.

  Jeanne D'arc School, 1966

  ?