Bekijk het volledige profiel van nellie van derstarre en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

nellie van derstarre heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

De Wentelwiek in de Bloklandst...

De Wentelwiek in de Bloklandstraat zal ik nooit vergeten. Mijn beste vriendinnen waren: Tonneke de Neef (waar ik samen gitaar mee speelde), Marja v.d. Toorn (wiens vader een kapperszaak had) en Trudie Visser (wiens vader pastoor was van een kerk midden in de stad, en waar we nog eens met de hele klas een waanzinnig feest hebben mogen geven). We kregen naailes van juffrouw Bloot, en had je straf dan moest je van haar thuis 10 knoopsgaten maken met de hand. En geloof het of niet, maar dat kan ik nu nog. Met Marja v.d. Toorn spijbelde ik om te gaan schaatsen op de Rotte, en om stiekem losse sigaretjes te kopen van 5 cent per stuk om die vervolgens heel stoer op te roken. Andere namen die ik me nog kan herinneren waren: Joke van Herk, ene Ria, Mevr. Hutjes, Mmeester Lanser (leraar Engels en een schat!)Het was een leuke tijd!!

2009, nellie van derstarre

Meester Siebel,(was een schat)...

Meester Siebel,(was een schat) Juffrouw Mol, van de eerste klas. Mevrouw Geubels, (was geen gemakkelijke en had een grote wrat) Meester Weeda (was erg modern in die tijd). Namen die ik mij nog kan herinneren zijn: Riekie Bastinck, Ria Koops, Jantje Boskamp (een ondeugende), Marijke Dirks, Hennie Smit, John Wijngaard, Ellie Bosman, Dineke ?? Kom, wie frist mijn geheugen eens op??? Marijke Dirks was het vriendinnetje waar ik altijd mee naar school liep, toen ik was verhuisd naar de Benthuizerstraat. We wachtten elkaar altijd op bij het hoekje van de 3e pijnackerstraat en de Zwart Jansstraat.

2005, nellie van derstarre
?