Bekijk het volledige profiel van Nellie Rog en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Nellie Rog heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ons clubje Klavertje Vier die ...

Ons clubje Klavertje Vier die ik met Corine Polling, Annelies Vijfvinkel en Karin Pannekoek vormde. Ik bracht Annelies en Corine op mijn moeders hallelujah fiets vanaf school vaak naar het trein. Ik kan meester Verboon, Trommel en juf Tilkema nog wel herinneren. Bij Trommel moest ik altijd voorin zitten bij zijn bureau omdat ik niet oplette en nog ging ik achterstevoren zitten om met de anderen te gaan kletsen. Ik maakte hem helemaal gek geloof ik. Het was altijd een dolle boel in de klas. Veel hebben wij niet geleerd(hij deed Maatschappijleer),althans ik niet,ik geloofde het wel.

2004, Nellie Rog

Touwtje springen,knikkeren, en...

Touwtje springen,knikkeren, en in de winter glijbaan maken. De leuke toneelstukjes die we maakten. Ik zelf heb nog een rol gehad als Rebecca in een verhaal uit de bijbel. De tekenlessen elke vrijdagmiddag. Moers was mijn favoriete meester. Ammerlaan was te streng voor mij. Hoofdmeester v.d. Boogaard was ook wel streng maar rechtvaardig. En juffrouw Koppeschaar de liefste. Ik ben een keer met mijn hoofd tijdens het spelen op de speelplaats tegen iemand opgelopen en heb daarbij een gat boven mijn wenkbrouw gehad waar (toen nog) 3 krammen in gezet zijn. Dit is nog altijd te zien. De ander had een hersenschudding. Ik heb niet echt vriendinnen gehad op deze school.

2004, Nellie Rog
?