Bekijk het volledige profiel van Nellie Konijnendijk en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nellie Konijnendijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Hele fijne tijd gehad op de OS...

Hele fijne tijd gehad op de OSB, met eerst Loes vd Zande als mentrix in een drukke en moeilijke, maar ook gezellige klas en vanaf de 4e met John de Best als mentor. Naar de muzieklessen van Juliane, de natuur/scheikunde lessen van Joop en de geschiedenislessen van Jur verlang ik vaak nog wel even terug. De reis naar Lloret de Mar was een geweldige afsluiter van 6 hele mooie jaren. Nog steeds heb ik contact met enkele klasgenootjes en ook zij hebben wel eens heimwee. Naar alle betrokken leraren, naar het altijd uitdagende onderwijs, naar kringgesprekken en gewoon naar een hele leuke tijd!! John, als je dit leest, ik was geen geheim aanbidster, sorry. Maar ik vind je een hele goede leraar, is dat ook okee? ;o)

2003, Nellie Konijnendijk

Ik zat in de klas bij Aty &amp...

Ik zat in de klas bij Aty & Rob, Wil, Irma en Madeleine. Wil Kap zal altijd een van mijn lievelingsjuffen blijven, mede vanwege de musical die ze met ons in de zesde groep maakte!! Als zij ons zangles gaf, genoot ik volop. Verder zal ik Carole nooit vergeten als de strenge maar toch ook wel lieve gymlerares. Verstoppertje in het donker en tikkertje in de touwen heb ik sinds de Nellestein nooit meer gespeeld, maar ik zal het ook niet snel vergeten !

2003, Nellie Konijnendijk
?