Bekijk het volledige profiel van Nellie Jeijsman en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Nellie Jeijsman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik zat ook op deze school en k...

Ik zat ook op deze school en ken ook nog wel namen. Ik ben Nellie Jeijsman en kende Willie de Pee en ook de zusjes Beerman van de fotograaf op het Vrieseplein. Ik ben benieuwd hoe het met iedereen gaat. Mijnheer Harmsen ken ik nog wel. We gingen altijd snoep halen bij dat snoepwinkeltje op het hoekje van het Kromhout. Gonnie Hensen is ook nog een naam die naar boven komt. Ben benieuwd waar zij is.

2010, Nellie Jeijsman

Ik heb ook op deze school geze...

Ik heb ook op deze school gezeten. Beneden de jongens op de St.Jozef school en boven de meisjes. Mijn broers zaten beneden op school. Mijn naam Nellie (van Leeuwen) Jeijsman en woonde vlakbij de school in de Jan Schoutenstraat. Ik heb eigenlijk geen foto´s van deze school maar wel leuke herinneringen. Ik zat op de meisjesschool boven. Dat was de St. Antoniusschool. Beneden was de jongensschool, en dat was de St Jozefschool. Daar zaten mijn broers op. Ben, Hans en Theo Jeijsman. Wie kent hen nog? Ik weet er niet zoveel meer van. Wij speelden altijd op het schoolplein in onze vrije tijd want we woonden achter de school in de Jan Schoutenstraat. Ik had ook les van een non in de zesde klas waar ik de naam niet meer van weet. Ik heb wel een herinnering van de 2e klas daar kreeg ik les van juffrouw Gerritsen. Ik heb nog een poëziealbum met namen van mijn klasgenootjes. Zoals Cokkie Heijmans en Dory Kasteel. Dat was ongeveer 1957. Ik weet ook dat er gescheiden speelplaatsen waren, een voor de jongens en een voor de meisjes. Met sinterklaas stonden we altijd allemaal op het schoolplein in rijen opgesteld en zongen we als hij aankwam. Daarna gingen we apart naar binnen. De jongens hadden ook een eigen ingang. De meisjes volgens mij bij het fietsenhok in de hoek. Wie weet er nog meer van?

2010, Nellie Jeijsman

Ik zat op de meisjesschool bov...

Ik zat op de meisjesschool boven. Dat was volgens mij de St. Antoniusschool. Beneden was de jongensschool, en dat was de St Jozefschool. Daar zaten mijn broers op. Ben, Hans en Theo Jeijsman. Wie kent hen nog? Ik weet er niet zoveel meer van. Wij speelden altijd op het schoolplein in onze vrije tijd want we woonden achter de school in de Jan Schoutenstraat. Ik had ook les van een non in de zesde klas waar ik de naam niet meer van weet. Ik heb wel een herinnering van de 2e klas daar kreeg ik les van juffrouw Gerritsen. Ik heb nog een poëziealbum met namen van mijn klasgenootjes. Zoals Cokkie Heijmans en Dory Kasteel. Dat was ongeveer 1957. Ik weet ook dat er gescheiden speelplaatsen waren, een voor de jongens en een voor de meisjes. Met sinterklaas stonden we altijd allemaal op het schoolplein in rijen opgesteld en zongen we als hij aankwam. Daarna gingen we apart naar binnen. De jongens hadden ook een eigen ingang. De meisjes volgens mij bij het fietsenhok in de hoek. Wie weet er nog meer van? Ik kan geen Antoniusschool vinden alleen de St. Jozefschool.

2004, Nellie Jeijsman
?