Ontdek PLUS

Nellie Jäkkö

Kent 2 personen

Getrouwd , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nellie Jäkkö en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nellie Jäkkö heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen ik op de HBS zat in 1955-1959 hadden we Naston avondjes met de Dutch Swing College Band.

  Toen ik op de HBS zat in 1955-1959 hadden we Naston avondjes met de Dutch Swing College Band. De Bruin Radier gaf Frans en Van Dijk met sigaar en flapperende oren. Koedood. Lapidaire die Engels gaf. Scheffers, dacht ik gaf Nederlands. We zijn met onze klas nog naar Hilversum geweest toen we een verkeerswestrijd hadden gewonnen. Schuitemaker, geschiedenis. Ik ben nog wel eens hier in Finland toeristen tegengekomen die ook op de Mathenesser HBS hadden gezeten en dat gaf gelijk een soort band. Ietje in 't Veld, Loes, Bertus Boom, Aad, Annie Bogaards, Henk Baptist

  Mathenesser HBS, 1955

  Het was een meisjesschool met de lerares in de 6e klas Juffrouw Edeling.

  Het was een meisjesschool met de lerares in de 6e klas Juffrouw Edeling. Ze was bekend om haar enorme hoeden met citroenen en vergeetmijnieten. In de 6e klas gaf Juffrouw Edeling iedere morgen een uur voor de school begon extra les aan diegenen die naar de HBS en gymnasium gingen. Ze was heel trots dat destijds van de 40 leerlingen er 5 naar de HBS gingen. We kregen ook 2.1/5 dl melk in een glazen flesje. (Dat meestal lauwwarm was). Ik kan me herinneren Tonni Harzing, die naast ons woonde. en Wendelien de Visser die later naar Spanje is gegaan. Nicolette en een meisje die op de Schiedamse weg woonde. Haar moeder had een handwerkclub.

  van Duylschool, 1951