Bekijk het volledige profiel van nellie goos en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

nellie goos heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

ik herinner me niet zoveel mee...

ik herinner me niet zoveel meer maar wel dat ik niet wilde trakteren op mijn verjaardag. en ook nog wel t buiten spelen en een soort tuinhuisje op t schoolplein met karren en fietsjes en de glijbaan. ook weet ik nog dat er naast de school een speeltuin was. ik weet ook nog precies de weg naar school en hoe t rook in t Hoeltje naar 'de slager'. verder alleen maar goede en leuke dingen en als ik foto's terugzie ken ik iedereen nog van naam.

2004, nellie goos

ik herinner me alleen maar leu...

ik herinner me alleen maar leuke dingen. volgens mij waren we een van de eerste leerlingen in de nieuwe school in de raamstraat want ik weet nog dat mijn broers en zus in een dependance zaten op t kerkhof( waar later Brogum was) ik weet nog dat men Dieleman overleden was en dat ik thuis kwam en dat mijn moeder me niet geloofde. het was een hele leuke tijd en ik ken alle namen nog van mn klasgenootjes. de schoolreisjes hangen ook nog ergens in mijn geheugen, vooral de Efteling en de dierentuin in Antwerpen. overlopertje op t schoolplein, de adventkaarsen in de hal, handwerklessen en t documentatiecentrum op de eerste verdieping. wat een mooie tijd.....

2004, nellie goos

n geweldige tijd !!! heel veel...

n geweldige tijd !!! heel veel lol gehad. nu mijn oudste zoon net op t voortgezet onderwijs zit komt er heel veel terug....hij is ook altijd klaar met zn huiswerk!!! ik zal nooit vergeten dat dhr Smilde (duits) het klasseboek bij Betty Dool op haar hoofd sloeg. maar er zijn nog heel veel dingen en mensen die ik me nog herinner. ook het overlijden van Tonny Smalheer (net 16 jaar) staat me nog erg bij. de stapel schooltassen onder aan de grote trap en t winkeltje van Pipping (roze koeken) en de tafelvoetbaltafel in de aula.

2004, nellie goos
?