Bekijk het volledige profiel van nellie eeuwema en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

nellie eeuwema heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Al opgegeven voor de reunie? ...

Al opgegeven voor de reunie? Leuk om al die bekende namen te lezen van oud- leerlingen. Het zijn intussen ook allemaal grote mannen en vrouwen geworden. Ik begon op 1 januari 1980 op de pas toen opgerichte kleuterschool; deze hoorde bij de chr. lagere school. In 1985 werden we basisschool. Eerst was er één groep kleuters. Toen er 36 kinderen waren kwam er een tweede groep bij, olv juf Gien. Later kwam Lineke. Fijn gewerkt! Jan Jaap was de schoolbaby. Met pijn in het hart vertrokken naar Oss. In mei bestaat de school 100 jaar ... tot dan!

2005, nellie eeuwema

Mijn eerste kennismaking met e...

Mijn eerste kennismaking met een kleuterschool was aan de Paterswoldseweg in Groningen bij drie leuke juffen. Stage op 'de Bosmier'in Roden; Sjoukje en Renny: zo zou ik het later ook gaan doen!! Handvaardigheid van mijnheer Neeskens, tekenen van Rikus van der Meer; afscheid van mevr. Bruins van wie je het woord 'niet' niet mocht gebruiken. En natuurlijk het koperpoetsen bij Joke Klein, samen met Anja Ooosterhoff. Werkweek op Ameland, middeleeuwse dag, en mevr. Harryvan voor logopedie.

2004, nellie eeuwema

In de eerste klas zat ik bij j...

In de eerste klas zat ik bij juffrouw Feikens; ik herinner me nog dat ze met pensioen ging. Mijn moeder had ook al bij haar in de klas gezeten. Ze sloeg met de lineaal op mijn hand omdat ik de ogen open had tijdens het bidden. Tja, maar hoe kon een juf dat nou weten?? En meester van der Meulen die vond dat het tijd werd dat ik Nel moest gaan heten, omdat ik zo groot was. Zover is het nooit gekomen. Overblijven in de broodschool, overlopertje, knikkeren, scheren, leuke herinneringen!

2004, nellie eeuwema
?