Bekijk het volledige profiel van Nellie Bruijniks en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 12

Nellie Bruijniks heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 7

Leuke tijd gehad, eerst met he...

Leuke tijd gehad, eerst met het echtpaar v.d. Meulen, later stopte meneer v.d. Meulen en kregen we nog les van mevr. en ik denkt hr. Wesseling. Er werd ook een verjaardag van een van de mede-leerlingen thuis gevierd met een heel stel van de dansschool. Heb nog een certificaat medal test Brons moderne dansen gehaald.

2004, Nellie Bruijniks

Op deze school kreeg je voor h...

Op deze school kreeg je voor het eerst franse les. Ik zat er een jaar op als voorbereiding voor de mulo. 1 klasgenoot, Hilly Dirkzwager trakteerde op zijn verjaardag op cola, zijn ouders hadden meen ik een dansschool.

2004, Nellie Bruijniks

Ging altijd tussen de middag b...

Ging altijd tussen de middag bij mijn klasgenootje Tonny Verheij eten.Andere namen uit klas 2C zijn Anneke Knoester, Trudy Vlemingh, Lia Jol enz. Leraar Frans en Scheikunde hr. Noorlander. Ben er in de 4e klas per 1 dec, 1964 afgegaan. We mochten na drie klassen meedoen met het handelsulo-examen, dat heb ik toen nog gedaan. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] Leuke tijd, ben er in de 4e klas afgegaan. Zie klassenfoto van 2C bij Neptunusschool.Daar staan alle namen bij. Ik kan me nog goed herinneren dat er in 1963 een feestavond was en de hr. Spanjaard meedeelde dat pres. Kennedy vermoord was. Iedereen was erg geschrokken en het feest was gauw afgelopen.

2004, Nellie Bruijniks
?