Bekijk het volledige profiel van nellie bartol-verbeek en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

nellie bartol-verbeek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik weet jiet helemaal precies ...

Ik weet jiet helemaal precies meer wanneer ik de kleuterschool heb bezocht. Omdat ik van December ben kan dat vroeg geweest zijn, maar ook1 jaar later. Wat ik mijn goed herinner zijn de verftekeningen die ik mocht maken en de "flesjes" melk waar ik in de pauze de rietjes in mocht zetten. Ok hadden we een liga volgens mij Ook weet ik nog dat ik een rood jasje had en dat we daar een liedje over hadden Buiten spelen met materiaal dat we uit een houten hok mochten halen, op afrep van je naam. Je moest dan wel heel netjes staan, dus bv armen over elkaar!Wat een leuke herinneringen heb ik aan die school. Wie we als juf hadden weet ik niet zo snel maar daar kom ik nog wel op.

2007, nellie bartol-verbeek

Mij herinneringen zijn niet po...

Mij herinneringen zijn niet positief. Ik heb hier minder leuke herinneringen aan. Ik was natuurlijk volop aan hetpuberen en zal zelf ook wel niet de makkelijkste geweest zijn. Juffrouw Buchner zowel in de keuken als bij handvaardigheid, het was een ramp. Was alles dan negatief ?, nee zo erg is het ook weer niet, maar toch....... Meester Begeman herinner ik mij nog en het aquarium in de hal

2007, nellie bartol-verbeek
?