Bekijk het volledige profiel van nelleke offermans en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 13

nelleke offermans heeft 13 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik heb fijne herinneringen aan...

Ik heb fijne herinneringen aan mijn lagere schooltijd. Weet nog hoe we moesten leren schrijven en dat we veel op de speelplaats speelden. Met mijn vriendinnetje Annemieke heb ik nog contact mee, niet veel maar zij heeft eraan bijgedragen dat ik het leuk vond. Vanuit school liepen we s'zomers naar het zwembad, daar zat ma al met een broodtrommel vol te wachten. Ik ben altijd gek op zwemmen geweest en gelukkig heb ik daar mijn beroep van kunnen maken. Ook bij het kerkkoor zong ik graag en ik zing nog steeds nu bij musicals. De grondslag hiervoor was op de lagere school want in de 6de klas zijn we nog op het koren concour geweest in Hilversum. Spannend en een hele ervaring.

2005, nelleke offermans

Leuke herinneringen zie ook al...

Leuke herinneringen zie ook aluysius

2005, nelleke offermans

van de kleuterschool tot aan k...

van de kleuterschool tot aan klas 6. Heer Konings, juf schabbing (appelwangetje). Zong in het koor en vaak ook solo in de kerk. Heb heerlijke herrinneringen aan mijn jeugdjaren daar.

2005, nelleke offermans
?