Ontdek PLUS

nelleke offermans

Kent 3 personen

WIDOW , 2 kinderen
Woont in Boxtel

  Bekijk het volledige profiel van nelleke offermans en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  nelleke offermans heeft 13 klassenfoto's en kent 3 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb fijne herinneringen aan mijn lagere schooltijd.

  Ik heb fijne herinneringen aan mijn lagere schooltijd. Weet nog hoe we moesten leren schrijven en dat we veel op de speelplaats speelden. Met mijn vriendinnetje Annemieke heb ik nog contact mee, niet veel maar zij heeft eraan bijgedragen dat ik het leuk vond. Vanuit school liepen we s'zomers naar het zwembad, daar zat ma al met een broodtrommel vol te wachten. Ik ben altijd gek op zwemmen geweest en gelukkig heb ik daar mijn beroep van kunnen maken. Ook bij het kerkkoor zong ik graag en ik zing nog steeds nu bij musicals. De grondslag hiervoor was op de lagere school want in de 6de klas zijn we nog op het koren concour geweest in Hilversum. Spannend en een hele ervaring.

  Aloysiusschool, 1961

  Leuke herinneringen zie ook aluysius.

  Leuke herinneringen zie ook aluysius

  R.K. Meisjesschool St. Aloy..., 1961

  van de kleuterschool tot aan klas 6.

  van de kleuterschool tot aan klas 6. Heer Konings, juf schabbing (appelwangetje). Zong in het koor en vaak ook solo in de kerk. Heb heerlijke herrinneringen aan mijn jeugdjaren daar.

  St.Aluysius , 1959