Ontdek PLUS

Nelleke Hendriks

Kent 13 personen

Gescheiden , 3 kinderen
Woont in Tilburg

  Bekijk het volledige profiel van Nelleke Hendriks en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nelleke Hendriks heeft 9 klassenfoto's en kent 13 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De eerste lagere school van Malpertuis.

  De eerste lagere school van Malpertuis. Begon in een lokaal achter de houten noodkerk bij juffrouw de Boer. Tweede klas in de nieuwe school bij juffrouw Philippens. Op een gegeven moment, weet niet meer welk jaar is de school gesplitst en ben ik naar de Ambrosiusschool gegaan. Hoofd was meneer Aarts en van de Augustinusschool was het meneer Starren. Bij de gegevens van de Ambrosiusschool heb ik namen geschreven van leerlingen en andere leerkrachten.

  Augustinusschool, 1959

  Ik zat op twee scholen.

  Ik zat op twee scholen. Eerst op de Augustinus en later op de Ambrosiusschool. Het eerste jaar in een lokaal achter de houten kerk. Het tweede jaar in de permanente bouw van de Augustinusschool. Na een paar jaar kwam de Ambrosiusschool erbij. Ik heb samen in de klas gezeten met Inie Geerts, Liesbeth Fransen (heb ik nog contact mee), Bertie Pilet, Toontje Tak, Dominique Leijser, Lucie van Hees, Mart van Golde, Edwin Boelens, Jo Hufkens, Marleen Sassen, Grace Andoetoe, Johnny Muitjens, Guillaume Counot, Margriet Jansen. Les gehad van juffrouw de Boer, Philippens, Wouters en meneer Merkelbach en meneer Aarts. Voor het begin van de lessen altijd eerst zingen in de aula. Gym hadden we helemaal niet. We vermaakten ons regelmatig op het muurtje rond het schoolplein.

  Ambrosius, 1963