Nelleke de Lange

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nelleke de Lange en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Nelleke de Lange heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Niet zoveel lieve herinneringen.

  Niet zoveel lieve herinneringen. Wel veel meegemaakt in dat ene jaar! Sherry drinken op de gang bij de klanken van Candlelight. Voor het eerst stappen, en thuiskomen via het raam. Helaas sliep ik op de 1e verdieping dus ik moest altijd via een ander's kamer binnenkomen. Geen probleem want we hadden een sterke band onderling. Meiden, waar zijn jullie? Ik heb nog veel contact met Yvonne Koswee, en Miekte Lufft is inmiddels mijn schoonzus. Namen die ik me herinner: Lilian Weydom, Annemieke Kluck, Ellen Boef, Brigitte ...(Visser?)

  2004, Nelleke de Lange

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, het eindexamenjaar Havo.

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten, het eindexamenjaar Havo. In het begin vond ik er niks aan, later bleek dat ook in Lochem gerebelleerd kon worden. Tussenuren brachten we door bij café Scholten en soms knoopten we daar nog een uurtje aan vast. Mijn favo.leraren waren de heren Klijn, zowel Geschiedenis als Engels. Mijn gloriemoment was wel toen ik samen met Gerrit Pasman 's avonds een deel van de school "imuunblauw" had geschilderd. En natuurlijk de diploma-uitreiking waar de leraar Duits (al sla je me dood) me vroeg wat ik kwam doen!

  2004, Nelleke de Lange

  Het eerste jaar begonnen we als "meisjes-klas"later werd het gemengd.

  Het eerste jaar begonnen we als "meisjes-klas"later werd het gemengd. Les op de zolder, een lang smal lokaal waar maar 2 rijen banken konden staan. Later de sloop van "de Villa"; Erg hoor! Vreselijk gelachen met Guus Beijer, Chris Bogaers. Later kwamen er van die interessante "oudere mannen" in de klas, vanaf de Mavo. Van de leraren zijn vooral Stijn Povel, Dre Leyten en mijn favoriete leraar Engels, Baggerman (was ik stiekem een beetje verliefd op) me bijgebleven. Helaas voortijdig de school verlaten, we verhuisden naar de Achterhoek.

  2004, Nelleke de Lange
  ?