Nella Noordhoek

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nella Noordhoek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nella Noordhoek heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb hier de opleiding voor kleuterleidster gevolgd.

  Ik heb hier de opleiding voor kleuterleidster gevolgd. Ik heb vooral goede herinneringen aan meneer Lichtendahl van muziek (spel je dat zo?) en aan juffrouw Minderhoud, Engels en Nederlands.

  Rijks Kweekschool, 1969

  Ik heb veel plezier gehad op school en bewaar er over het algemeen goede herinneringen aan.

  Ik heb veel plezier gehad op school en bewaar er over het algemeen goede herinneringen aan. Het was wel streng op school en we hadden heel veel vakken. We waren vaak laat uit en dan moesten we nog naar huis fietsen. Vooral de ll. uit Rilland en Bath moesten lange reizen maken! Ik had een grote hekel aan de naailes die we op de huishoudschool kregen.Daar moesten we eens in de week naar toe en de jongens kregen dan iets leuks. Het andere jaar was het koken, dat vond ik veel leuker. Ik weet nog dat we in het open raam lekkere dingen zetten die we hadden gemaakt. De klas onder ons van Addy Westveer en Corrie de Leeuw pakten dan snel die spullen. O wee als je betrapt werd. Ik was ook nogal sportief en met onze gymleraar gingen we naar handbaltoernooien in Goes. Ook kregen we, als het mooi weer was, gym op de voetbalvelden van Hansweert, die bestaan nu niet meer.

  Mavo , 1965

  ?