Bekijk het volledige profiel van Nel Wageningen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Nel Wageningen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Wat kon juffrouw Maat fantasti...

Wat kon juffrouw Maat fantastisch vertellen. En wat een humor.. Goede herinneringen..een twee in de Maat, anders... Ik zat maar drie klassen op deze school, verhuisde toen. Op woensdagmiddag mochten de jongens rekenen en wij moesten handwerken! Vreselijk vond ik dat! De meestr uit de hoogste klas kwam ons vertellen dat we de tafels goed moesten leren, anders kon het wel gebeuren...dat je in de zesde zat en ze nog niet kende... Ik geloof dat er niets ergers bestond op school... Een stagiaire kwam ons les geven in handen wassen...! Een bak water voor de klas en je mocht het voordoen. Daarna gaf hij verbeter tips...geweldig. (Welke? Mouwen opstropen, ring afdoen, tussen vingers wassen, goed afdrogen...). Ik denk daar nog regelmatig aan.. Nadat ik verhuisde kreeg ik kaartjes van de hele klas, nog bedankt!

2004, Nel Wageningen

Ik herinner me sportdagen met ...

Ik herinner me sportdagen met handbal, korfbal. Alex Sedebun die van meester Snellenburg de bal mocht hooghouden (100 keer) toen we in de gymzaal voor de ouders een show gaven. Ik kwam in de vierde klas hier op school, we verhuisden naar Zevenaar. Op mijn allereerste dag werd ik in de jongensrij gezet, ik kende geen rijen voor de bel. Klasgenoten: Vonneke de Raad (waar zit je?), Jonneke Ecoma-Versteghe (had een erge hersenschudding in de hoogste klas)Bennie Janwarin, , Sannie Ririmasse(of a?), Gerda , Angelique, Mesach Masbaitubun, Moniek Donk, Cornelie Pijnacker-Hordijk, Peter Smits, Neeltje. Henkie Willemse, Hans Wolfert. Toen ik in de vijfde zat speelde we een handbal toernooi. Janet Vijfhuizen scoorde volgens mij alle goals. Ook in een wedstrijd die met 4-2 eindigde...Ja ze vergat dat we van speelhelft wisselden en scoorde twee keer in eigen doel! Mij interesseerde het voetballen op het schoolplein met jongens en meisjes door elkaar. Later was ik erg teleurgesteld toen ik erachter kwam dat "sini, sini!" gewoon hier! hier! betekende.

2004, Nel Wageningen
?