Bekijk het volledige profiel van nel van den Boer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

nel van den Boer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik begon, samen met Anja van E...

Ik begon, samen met Anja van Eijk, in 1977 op Het Stanislaus. Een verademing na het strenge Theresialyceum. Wat dacht je van roken en breien(!) onder de lessen (terwijl de plafonds naar beneden kwamen, cultuurlokaal!?), biljarten en bierdrinken bij Hoogardie (terwijl je eigenlijk muziek had!). Ik heb daar een hele gezellige tijd gehad. Nu heb ik nog contact met Jose Schellekens, Ruud Oerlemans, Jos Meeuwis (zij zaten echter niet bij mij in de klas).Uit mijn eigen klas heb ik nog contact met Marian Smits. Ik werk op een basisschool in 's-Hertogenbosch en heb haar beide meiden in de klas gehad. Marian en ik zijn van plan om in 2005 een reunie te organiseren van onze klas. Wie helpt ons aan namen en adressen?!

2003, nel van den Boer

In het laatste jaar van de Hav...

In het laatste jaar van de Havo gingen we met een aantal meiden naar Zeeland. We kampeerden in een caravan. Juffrouw Lauret (geschiedenis) had ook een caravan op die camping. Ik heb nu nog steeds contact met Trees, Joke en Ria.

2003, nel van den Boer

Tot de tweede klas zaten we al...

Tot de tweede klas zaten we alleen met meisjes in de klas. (juffrouw Ria) Volgens mijn herinneringen kwamen er in de derde klas jongens bij. We zaten toen bij juffrouw Toos. In de zesde klas zaten we op "De jongensschool"zoals we de overkant noemden, bij een toen nog heel jonge Meneer Waijers. Ik las laatst dat hij nu afscheid gaat nemen van de school omdat hij wethouder van Loon op Zand is geworden. In de zesde klas zaten we in een combinatieklas. Leuke herinneringen heb ik nog aan de verhalen van "Jan zonder Vrees" van Frater Cunibert. Hij kwam bij ons geschiedenisles geven, als Meneer Waijers ging gymmen met zijn klas.

2003, nel van den Boer
?