Nel tongeren

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nel tongeren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nel tongeren heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Weet niet meer of ik er een of twee jaar ben geweest.

  Weet niet meer of ik er een of twee jaar ben geweest. Was niet veel op school. Weet nog wel Dat het het eerste jaar van Dhr.Wellema was hij was onze klasseleerkracht. Lange broeken mocht niet daar hebben we nog voor gestreden samen met de juf van huishoudkunde.Tekenen kregen we ook van een man die ging met ons naar het bolwerk dan mochten we in het gras zitten om de singel te tekenen. ( is volgens mij weggestuurd van school waarom weet ik niet). klasgenootjes van klas L.1A: Joke, Aty,Rika koster (mijn vriendin)Yvon,Tanja,Elma,Dineke,Elmae, Els,Edit,Anneke,Gerda,Mieke,Hilda, Alie, en Pauline die kwam volgens mij uit Zuid-Afrika.

  KV/JV, 1968

  Juf Langelaar hoofd van de School en bewaarster van het Nikkertje die ja knikte als je er op maandag een dubbeltje ( of zo ) in gooide dat was voor de zendeligetjes die niets te eten hadden.

  Juf Langelaar hoofd van de School en bewaarster van het Nikkertje die ja knikte als je er op maandag een dubbeltje ( of zo ) in gooide dat was voor de zendeligetjes die niets te eten hadden. de ronde raampjes en de speelplaats met in de zomer water uit de slang.Het trouwen van juf Spaans toen mochten we een haag vasthouden voor de trappen van het stadhuis. en een lied zingen. Volgens mij een leuke tijd al weet ik er zelf niet zo veel meer van.Ik ben nog wel in het bezit van een boekje die ooit heel veel later is uitgegeven daar ontdekte ik dat mijn schoonmoeder (jong overleden) daar als kwekeling heeft gewerkt ver voor mijn tijd natuurlijk.

  Oranje kleuterschool, 1959

  Wat me nu nog op het netvlies staat is de Dood van Benny Bols.

  Wat me nu nog op het netvlies staat is de Dood van Benny Bols. zijn naam zal ik ook nooit vergeten. Hij is overreden op de Randweg er waren toen nog geen verkeerslichten he. Hij was aan het collecteren voor het assiel volgens mij. De begravenis zie ik nog zo voor mij, wat waren we 3e of 4e klas ??? Mijn vriendin Gerda Bakker woonde in het concuserhuis ik mocht daar soms eten dat was altijd een hele belevenis. In de 5e klas die van Wilgenburg moesten we met de klas naar het franshalsmuseum. Op een keer liepen we met z'n alle op de wilhelminastraat langs een hele hoge steiger ..... er viel een bus verf naar beneden op..... Gert wilgenburg zijn hoofd of was het alleen zijn kleding ??? Ik herinner mij ook nog Peter die had een of andere ziekte waardoor hij niet kon lopen dan droegen de jongens hem op een stoel als ik daar nu aan denk hadden we ondanks alles toch een hele lieve klas. namen: gerda bakker,Corry, Rob boot, Jan vd Westen,Theo en zijn stiefbroer ??,Rob Visser,Lilly (net zo lang als Zonnevijle) al vond ik die maar klein toen ik hem jaren later weer een tegen kwam.Ronald Mooi,Nienke?? Peter weltevreden, ...roelofs, petra,Veronika,Rob Feitsma,....Floor, ik tel er op mijn foto 39 dus waren er nog meer namen maar die ben ik even kwijt.

  Nassauschool (Pr.Chr.-'scho..., 1961

  ?