nel hofland

Kent 0 personen

SINGLE , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van nel hofland en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  nel hofland heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit was een hele leuke tijd.

  Dit was een hele leuke tijd.Ik weet niet exact meer wanneer ik op deze dansschool heb gezeten. Toen nog aan de Talingweg. Vooral de zondagavonden waren gezellig. Meisjes verplicht in jurk of rok. De namen die ik nog weet zijn: Chris Koelemeijer, Wim Hoogveld, Nico Kroon,Willy Wijgerink, Wilma Wickerhoff, Nanda Kragt, Edith Stegeman, Henny, Marry

  Dansschool Biezeman, 1970

  Ik ben op deze school pas begonnen in de 2e klas bij juffrouw Zoetbrood, aangezien wij in 1962 van Rotterdam naar Apeldoorn zijn verhuisd.

  Ik ben op deze school pas begonnen in de 2e klas bij juffrouw Zoetbrood, aangezien wij in 1962 van Rotterdam naar Apeldoorn zijn verhuisd. Niet echt een fijn jaar geweest. Ik kan me nog wel een paar klasgenoten herinneren van deze school, o.a. Loesje Romein, Rudie Gerritsen, maar ik heb met geen van allen nadien nog kontact gehad. Mijn vriendin op die school was in die tijd Gonnie Kruiniger.

  Rietendak, 1962

  Ik heb maar anderhalf jaar op deze school gezeten, omdat wij in 1962 naar Apeldoorn zijn verhuisd.

  Ik heb maar anderhalf jaar op deze school gezeten, omdat wij in 1962 naar Apeldoorn zijn verhuisd. Van deze school kan ik me alleen nog maar een grote hal met een trap herinneren.

  Christelijke Da Costaschool, 1961

  ?