Nel Garrelfs

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nel Garrelfs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Nel Garrelfs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  De opleiding tot professioneel begeleider gedaan in partime opleiding.

  De opleiding tot professioneel begeleider gedaan in partime opleiding. Woelige tijden voor mij, maar uiteindelijk een tijd met goede herinneringen. Heb nu een eenvrouwszaak als coach, vertrouwenspersoon en -adviseur seksuele intimidatie, adviseur organisatie ontwikkeling en intervisor.

  2007, Nel Garrelfs

  Herinneringen aan deze school zijn het Sinterklaasfeest, de zandbak op het binnen schoolplein, het palmpasen lopen, de waterbak achter in de klas,de hoge lokalen en het monument voor de deur.

  Herinneringen aan deze school zijn het Sinterklaasfeest, de zandbak op het binnen schoolplein, het palmpasen lopen, de waterbak achter in de klas,de hoge lokalen en het monument voor de deur. De school is er niet meer. Ik zat samen met mijn tweelingbroer Karel in de klas. Wij woonden in de Deymonstraat waar we veel speelden met vrinedjes en vriendinnentjes, ook van school. Ik weet geen namen meer van klasgenoten. Na de kleuterschool hebben we een jaar op de lagere school gezeten die in de straat erachter zat, naast de brandweer kazerne.

  2007, Nel Garrelfs

  We zaten in een jaar waar de studentendemocratisering nog invloed had op ons programma.

  We zaten in een jaar waar de studentendemocratisering nog invloed had op ons programma. Naast een groot aantal verplichte vakken, hadden we ook (eigen)keuze vakken. Het was de partime opleiding Personeelsbeleid en Organisatie-ontwikkeling. De klas bestond uit een bont gezelschap, niet alle namen weet ik meer. Verburg, Wegdam, Hyppith.... (?), Annelies. We kwamen overal vandaan, zoals uit Huissen, Dordrecht, Utrecht, Delft e.d. De opdrachten die we al wandelend in het bos konden doen, staan mij nog het meest bij. Niet de inhoud, maar .... Docenten waren o.a. Klein Wassink, Reckman, Konijnburg, Verburg. Ik ben benieuwd naar waar iedereen terecht is gekomen omdat we allen de opleiding deden om verder te komen op onze carriere ladder.

  2007, Nel Garrelfs
  ?