nel denHaan

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van nel denHaan en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  nel denHaan heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  via deze school leerde ik mijn vriendin voor het leven kennen (tine v.

  via deze school leerde ik mijn vriendin voor het leven kennen (tine v.d. Berg- inmiddels overleden) herinneringen aan juf Grashof en juf Goossens. veel kinderen gingen mee naar de kon. emmaschool.

  2003, nel denHaan

  Juffrouw Hoeland met de vlechten op haar oren.

  Juffrouw Hoeland met de vlechten op haar oren. juf van Heijningen, meester Don erg streng maar kon fijn voorlezen en later op de MULO. kleine juf Hoeken en meester Middelkoop. leuke herinneringen aan medeleerlingen die ik plm 5 jaar geleden allemaal weer heb gezien bij een reunie Een lieve herinnering heb ik aan Rob Gaspers, die als ik iets niet zag zitten erg met me meeleefde. De meisjes deden onderling gezellige dingen met elkaar. Bij Bep v. Amerongen thuis bv was er op woensdamiddag een bibliotheek, voor 2 cent een boek lenen Tine v.d. Berg (inmiddels overleden)was mijn hartsvriendin en is dat altijd gebleven. Jos Noordanus ging mee naar de handwerkles.

  2003, nel denHaan

  School niet afgemaakt.

  School niet afgemaakt. herinneringen aan het hoofd dhr Tangerman , van Beek, dhr Don v/h op de kon.emmaschool , Dhr Krul en anderen. Schoolreisje. etc. Het strafwerk van Zwartje, 4 x een les overschrijven en als je het niet op tijd af had werd het verdubbeld. Eveneens gym leraar Zuydervelt - Zuipie (was ook lid van Advendo ruim 30 jaar

  2003, nel denHaan
  ?