Neeltje HLetsoin

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Neeltje HLetsoin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Neeltje HLetsoin heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op deze school met Jimmi Maulany en Oetjoe timisela en Anneke zijn zus we hadden engels van meneer Carey en een leuke duitse juffrouw hadden we en onze klasse leraar heette volgens mij meneer Span.

  Ik zat op deze school met Jimmi Maulany en Oetjoe timisela en Anneke zijn zus we hadden engels van meneer Carey en een leuke duitse juffrouw hadden we en onze klasse leraar heette volgens mij meneer Span. Ik zat ook met Hermien Langkamp en Gert Jan borghuis (muis) en Gert Jn brugman daar op school het was echt een leuke tijd alleen ik zat geloof ik maar 2 jaren en daarna ben ik eraf gegaan en naar groningen gegaan wie kan mij nog herinneren wie heeft nog foto`s van vroeger???

  het noordbroek (noordik), 1973

  Meester Brussee klas 5 en meester Beemer klas 3 de jongens en meisjes die ik nog bij naam ken is Hermien Langkamp leonie Eshuis en peter van schooten en peter smalbrugge en gerrit bakker.

  Meester Brussee klas 5 en meester Beemer klas 3 de jongens en meisjes die ik nog bij naam ken is Hermien Langkamp leonie Eshuis en peter van schooten en peter smalbrugge en gerrit bakker

  Oranjeschool, 1969

  ?