Bekijk het volledige profiel van Nathalie Verhoeven en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

Nathalie Verhoeven heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Eigenlijk was dit helemaal gee...

Eigenlijk was dit helemaal geen leuke school. Weinig herinneringen.... Geen contacten aan over gehouden. Puur gericht op diploma halen!

2008, Nathalie Verhoeven

Ik heb 2 jaar op deze school g...

Ik heb 2 jaar op deze school gezeten. Geweldig leuk was deze opleiding! Veel contact eigenlijk met alle klasgenoten van 1-D en 2-D, volgens mij. Het stage lopen vond ik vreselijk en ben daarom met de opleiding gestopt. Heb het altijd jammer gevonden de DEMO niet mee te kunnen maken. Turnen en Bewegen op Muziek waren mijn favoriete vakken. Vaak op donderdagavond stappen in Brandpunt en daarna naar de Danssalon of The Talk. Leuke herinneringen aan het landkamp in het 2e jaar.

2008, Nathalie Verhoeven

De middelbare school was voor ...

De middelbare school was voor mij niet makkelijk en dus ook niet altijd leuk. Ik ben in 5VWO blijven zitten en in 6VWO gezakt. Heb er dus 8 jaar over gedaan. De eerste 3 jaren gingen heel goed, daarna werd het lastig. Mijn vriendinnen waren: Bianca van Loon, Paola de Rooij, Miranda Lazeroms, Natasja vd Plas en Brigitte Binck. Vooral de laatste jaren regelmatig op vrijdag naar het Koetshuis met Brigitte, erg leuk! Echte schoolliefdes had ik niet. Ik was meestal verliefd op iemand die niet op de KSE zat.

2008, Nathalie Verhoeven
?