Bekijk het volledige profiel van nathalie Pierpont-Gemert en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

nathalie Pierpont-Gemert heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Saffier was best een leuke sc...

Saffier was best een leuke school alleen zijn de herinneringen niet allemaal even leuk. Wij waren verhuisd van DH naar Zoetermeer, dus ik was een nieuweling in de klas. Helaas waren de kinderen niet zo leuk, werd door bijna de hele klas jarenlang gepest. Heb daarna daar nog lang last van gehad(onzekerheid etc). maar ja, kinderen zijn hard onderling en het heeft mij zelf sterk gemaakt. Juffrouw Odi was een lieve en goede juf, ben zelfs toen nog op bezoek samen met mijn vader bij haar thuis geweest. Aan haar heb ik wel goede herinneringen gelukkig. bedankt daarvoor!

2009, nathalie Pierpont-Gemert

Op het meander college heb ik...

Op het meander college heb ik ook een hele leuke tijd gekend. het was ook een warrige tijd, met veel stress en schooldruk af en toe. Ik wilde zo graag mijn MBO halen, dat ik af en toe echt stressie was. maar ondanks dat heb ik ook aan deze school leuke herinneringen. Ik was met 1 speciaal iemand heel close toen, namelijk Judith van den Hoek. Zij was een lieve meid, met een gouden hart. Ben met haar veel wezen stappen toen en heb echt veel gelachen met haar maar ook veel gehuild soms.. Ben dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen toen.

2009, nathalie Pierpont-Gemert

Op deze school heb ik een supe...

Op deze school heb ik een super tijd gehad! ik mis het elke dag nog, heb ontzettende leuke herinneringen eraan. Ik had leraren zoals Paulides, meneer jauw(van engels) die was ontzettend streng!, boonstra van wiskunde, meneer zwier was concierge toendertijd. heb veel gelachen, veel uitgevreten ook en veel straf gehad. maar toch mijn diploma gehaald waar ik zeer trots op was toen! Ik weet dat ik in klas 1e heb gezeten, maar de rest van die tijd ben ik toch wel kwijt merk ik. had altijd wel leuke klassen met leuke klasgenoten erin..gelukkig!

2009, nathalie Pierpont-Gemert
?