Nathalie Pakvis

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nathalie Pakvis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nathalie Pakvis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam hier na 2 jr op de Tinaarlostraat te hebben gezeten.

  Ik kwam hier na 2 jr op de Tinaarlostraat te hebben gezeten. Robert, Suus, Chantal, Petra in een totaal nieuwe klas. Zo'n echte meidenklas die nog weleens woorden met elkaar hadden. Maar al met al onwijs gezellig en ik vond het uitje naar Parijs helemaal geweldig!! We gingen toen ook veel met Martine om, barre meid! Ben best benieuwd hoe het met Robert gaat!! Petra heb ik hier al gelezen, echt leuk! Ik weet dat Suus in Nieuw Zeeland woont en een zoontje heeft.

  Tinbergen College MEAO (Tin..., 1994

  Gezellig, alleen was de verwarming vaak kapot.

  Gezellig, alleen was de verwarming vaak kapot. Mochten we wel lekker naar huis toe! Ik vond meester Hummel de leukste omdat hij zulke leuke geschiedenisverhalen vertelde.

  Willemsschool, 1982

  Op werkweek naar Engeland, helemaal gaaf! Leuke klasgenoten!! Ik ging vaak om met Suzanne, Robert, Petra, Chantal, Danielle, Silja, Jeffrey, Faisal etc.

  Op werkweek naar Engeland, helemaal gaaf! Leuke klasgenoten!! Ik ging vaak om met Suzanne, Robert, Petra, Chantal, Danielle, Silja, Jeffrey, Faisal etc. In de 2e klas zijn we met z'n 10-en of zo blijven zitten...ahhhh erg!

  Tinbergen Economie, 1992

  ?