Bekijk het volledige profiel van Nathalie Mourits en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Nathalie Mourits heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Vooral de laatste twee jaren w...

Vooral de laatste twee jaren waren top, heel wat afgelachen (misschien is dat de reden dat ik toen ben blijven zitten...) Oh ja, en de soos natuurlijk... !

2004, Nathalie Mourits

"Ja onze school, die krijgt he...

"Ja onze school, die krijgt het voor elkaar... ik zit op de Zuidwester hij bestaat al 30 jaar" of "Meeheester oh meeheester waarvoor ja je van ons weg? Wij houden zo van onze mees..." (Lalala... kan niet alles onhouden!) Dat laatste liedje zongen we bij het afscheid van meester Straver, hoewel ik niet van gymen hield was hij toch echt een hele gave mees! Verder meester Dümpel, juffrouw van der Berg, meester Brandenburg (met de grappige stukjes uit de krant) en vele anderen... Beste vriendinnetjes waren Chi Wing en Michelle. Een hele leuke basisschooltijd!

2003, Nathalie Mourits

Ik deed de opleiding PR Assist...

Ik deed de opleiding PR Assistent en had een hekel aan typen. (Nu kan ik het overigens wél en heel goed...) :-) Janine de Hoop Scheffer vond ik het alleraardigst.

2003, Nathalie Mourits
?