Bekijk het volledige profiel van Nathalie Montfoort en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 10

Nathalie Montfoort heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Een klein geel gebouwtje met m...

Een klein geel gebouwtje met maar 2 lokalen. De deuren vd wc's waren rood en groen en je kon er onderdoor kijken. Ik had een stomme juf: Jeanette de Haas. Ze droeg altijd een spijkerbroek en toen ze een keer jarig was, een spijkerROK! Dat vond ik zo raar. Juf Yolande Kroes was veel leuker. Daarom verfde ik al mijn kunstwerken altijd 5 x, zodat ik langer bij haar kon blijven en niet terug naar juf Jeanette hoefde. Het liefst speelde ik in de poppenhoek. Daar stond een verkleedkist met naaldhakken erin! Geweldig! Er waren trouwens best veel verkleedpartijen daar, op de helft van de foto's uit de tijd sta ik in ieder geval verkleed: als kok, boerinnetje met blonde pruik en sproeten en als Heidi. Ik heb hier ook mijn eerste verkering ontmoet: Jeroen Molenkamp. Of Jeroen-poept-geel-en-groen, zoals mijn opa 'm noemde. Ik heb nog 2 foto's van 'm: verkleed als spook en 1 in z'n oranje ondergoed. Dat was tijdens gymles, wat had ik daar een hekel aan, zeg, gymmen in je ondergoed. Ik hield dus eigenwijs mijn warme coltrui aan. Trouwens, ondanks mijn 'relatie' met Jeroentje, had ik ook een oogje op Richard Verheij... Die was echt stoer!

2004, Nathalie Montfoort

Dit was echt een leuke tijd (b...

Dit was echt een leuke tijd (behalve als we handwerken hadden van Corrie Knijnezeik)! Zwemles was trouwens ook een drama. In de bus kreeg ik al de zenuwen. Het is dus ook gebleven bij diploma A. We hadden een hele drukke, volle klas met 36 kinderen met een hoog Dolly Dots-gehalte. Volgens mij weet ik alle namen nog, waar iedereen woonde en de verjaardagen. (Ja, ik heb een olifantengeheugen). Ik begon mijn tijd op de Molenvliet met een gebroken been, heel interessant natuurlijk voor de rest van de klas. Iedereen mocht iets op mijn gips tekenen. Meester Ypey was de beste leraar en Juf Lida was ook een schat.

2002, Nathalie Montfoort

Hilarische figuren waren menee...

Hilarische figuren waren meneer Pieters van wiskunde in de brugklas (met zijn 'wees wijs met de waddenzee'-trui) en een ventje met schaamhaar op z'n hoofd dat economie gaf in 3 mavo. Die hadden het moeilijk in onze klas!!! Eng vond ik De Vries die de pik op mijn zus had en daarom ook op mij en ronduit vies vond ik Marien van Duits. Hij zat met zijn potlood in zijn oor te frummelen en roerde er daarna mee in zijn koffie! Veel uren doorgebracht in het fietsenhok (gluren naar leuke jongens in het brommerhok, Sylvain was mijn held), de Kleine Beer en ontelbare verliefdheden! Verder geef ik bij deze toe dat ik een schoolonderzoek gejat heb. Ook deed ik hier mijn roze koek-verslaving op.

2002, Nathalie Montfoort
?