Nathalie Meijer

Kent 0 personen

SINGLE , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nathalie Meijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Nathalie Meijer heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik zat bij Patrick van Assen(neef),Marretje de Vries,Daphne Holman,Janet Kwakman,Rami Hirzalla,Frank de Vries,Jeroen Koning,Jeroen bareld(s),Thomas ?,Harmen Tolsma,Bas van Baren,Kim Volkers in de klas,de rest weet ik zo ff niet meer.

  Ik zat bij Patrick van Assen(neef),Marretje de Vries,Daphne Holman,Janet Kwakman,Rami Hirzalla,Frank de Vries,Jeroen Koning,Jeroen bareld(s),Thomas ?,Harmen Tolsma,Bas van Baren,Kim Volkers in de klas,de rest weet ik zo ff niet meer. Mijn zoontje Joy is ongeveer dezelfde leeftijd als de Dochter van Daphne,(Zoe)en hij zit bij de zoon van Marretje(jay) in de klas!

  2008, Nathalie Meijer

  De Indianenfeest staat me nog redelijk bij en iets met kerst blijft ook hangen,maar wat daar nou precies mee was,geen idee.

  De Indianenfeest staat me nog redelijk bij en iets met kerst blijft ook hangen,maar wat daar nou precies mee was,geen idee.Ook zal ik Bij Michel Sloterwijk,Patrick Sloterwijk,Marit Bunskoek en Franzien Luchtmeijer.

  2008, Nathalie Meijer

  Volgens mij kon ik die tijd een ""Echte Bitch"" zijn,hahaha.

  Volgens mij kon ik die tijd een ""Echte Bitch"" zijn,hahaha.Ik zat bij Christianne Drenthe,Rita sibilo,Monique Nijholt,Diana Koning,Natalie Kleine,Alexandra ?,Laura ?,Debbie Greven,Alberdina ?,Angelica ?,Leonie Potter, De rest zou ik niet meer weten. Oh ja...Er zat wel 1 jongen bij ons in de klas,maar was zijn naam is??

  2006, Nathalie Meijer
  ?