Bekijk het volledige profiel van Nathalie Manglie en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Nathalie Manglie heeft 1 klassenfoto's en kent 12 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb fijne herinneringen aan...

Ik heb fijne herinneringen aan deze schooltijd. Ik zat met een heel stel luitjes uit stiens in de klas, waar ik buiten school ook veel mee om ging. Veel met elkaar op stap. En het schoolreisje naar België was top. Overdag gingen we uitstapjes maken,en 's avonds was het feest in verschillende bungalows.Ja...het was leuk! Meiden waar ik wel mee om ging waren Esther Reekers en Renie de Vries. Marleen Klugkist ben ik vriendin mee geweest. En met Peter Oostra ben ik bevriend geweest en wat mee gescharreld. Leuke herinneringen zijn het. Yep, het was erg leuk op deze school. Ik denk dat de onderdirekteur minder leuke herinneringen aan mij heeft gehad..haha..want ik werd ook met regelmaat uit de klas gezet.

2005, Nathalie Manglie

.Op zich kan ik me weinig heri...

.Op zich kan ik me weinig herinneren van deze tijd. Ik ben in 1981 met m''n ouders en broer Rob naar Leeuwarden verhuisd. Ik werk momenteel alweer 12,5 jaar in een verpleeghuis als ziekenverzorgster,en ben ik getrouwd met Daniël en hebben we samen een zoontje van 2 jaar. Ik was in Mantgum altijd bevriend met Elsbeth v/d Munnik,waar ik onlangs ook wel weer wat contakt mee had. Meester Nijp was mijn favoriet. En..schoolreisje naar Terschelling was toppie. Ik hoop nog eens wat oud klas genoten te spreken. Ben benieuwd wat er van geworden is.

2002, Nathalie Manglie
?