Bekijk het volledige profiel van nathalie lorent en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

nathalie lorent heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik vond het erg leuk om les te...

Ik vond het erg leuk om les te hebben van Fred Groot,Ine en Sanne.Vooral de praktijk lessen met de paarden waren erg tof;hoewel ik moet toegeven dat het mennen mij wel na 4 jaar m'n neus uitkwam!!hahaha.Maar ben gelukkig geslaagd en werk al 5 jaar op het bedrijf waar ik stage liep voor deze opleiding;nadat ik geslaagd was kreeg ik een vast contract en daar heb ik geen moment spijt van gehad.

2003, nathalie lorent

Ik heb echt een leuke tijd geh...

Ik heb echt een leuke tijd gehad op deze school.Ik zat bij Danielle de Leeuw,Danielle Buwalda,Patricia Polpe,Kim Brandes,Denise de Vries,Sabrina Abels,Rick v/d Veen,Rory,Bregje van Heerwaarden en nog meer in de klas.Verder heb ik veel herinneringen aan bloembinden,vond ik erg leuk om te doen!!

2003, nathalie lorent

Dat waren dan toch de schoolre...

Dat waren dan toch de schoolreisjes naar Hellendoorn.En dat mijn toendertijd beste vriendin Ilona in de klas van juf Meta(invalster van Marianne)een epilepsie aanval kreeg.Moest ik gymmeester Loek halen,want die had E.H.B.O.

2003, nathalie lorent
?