Nathalie Leensen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nathalie Leensen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nathalie Leensen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Was ook een vage maar leuke school, helemaal omdat het zo kleinschalig was.

  Was ook een vage maar leuke school, helemaal omdat het zo kleinschalig was. Trudy Horn de lerares vond ik een vreselijke nare bitch, wat een naar wijf zeg, pff! Verder was iedereen aardig in mijn herinnering. In het begin ging ik om met Yvonne Wark en later met Deborah Lens, leuke griet!

  SOGA vestiging Kwinta, 1994

  Leuke school, alleen vond ik de leraar Terstall een beetje enge man.

  Leuke school, alleen vond ik de leraar Terstall een beetje enge man. Meester Vrooman vond ik echt een gezellige leraar en dhr. de Graaf heel aardig. Heb niet bijster veel geleerd op die school trouwens, haha.

  Prof. Dr. H. Kraemerschool, 1985

  Leuke school, juffrouw Scheerders was een lieverd! Uiteindelijk zat ik met 6 klasgenootjes in de klas en ging de school failliet.

  Leuke school, juffrouw Scheerders was een lieverd! Uiteindelijk zat ik met 6 klasgenootjes in de klas en ging de school failliet. Echt jammer! Sacha Groenescheij, Sidney Heinsius, Henkie Spekman, Linda Berlips, deze mensen herinner ik me nog heel goed! Leuke en fijne tijd was dat!

  Heimansschool, 1980

  ?