Nathalie Kruger

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nathalie Kruger en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nathalie Kruger heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn liefde hier ontmoet en nog steeds mee samen.

  Mijn liefde hier ontmoet en nog steeds mee samen. Kunst maken 'for a living' doe ik op dit moment niet maar wie weet komt dat weer

  Academie voor Beeldende Kun..., 1994

  brugklas op de hortensialaan, aan het eind van het jaar was er niet meer veel over van onze brugklas.

  brugklas op de hortensialaan, aan het eind van het jaar was er niet meer veel over van onze brugklas. Jaar 2 in een nieuwe klas vol met onbekenden geplaatst en dat bleek erg gezellig. Zo'n succes dat we in de vierde allemaal uit elkaar gezet werden, mmmm.... Met Sabine (Sabje) nog steeds contact, Sharon, Harry, Gert laatst nog op de reunie gezien. Leuke vooral turbulente en leerzame tijd.

  Winschoter Scholen Gemeenschap, 1989

  samen met Simone naar de peuterspeelzaal, daarna naar de kleuterschool> les van Juf Stien en toen al rennende naar het "grote" gebouw naar de 1e klas.

  samen met Simone naar de peuterspeelzaal, daarna naar de kleuterschool> les van Juf Stien en toen al rennende naar het "grote" gebouw naar de 1e klas. Ergens in groep 6 werden we samengevoegd met de helft van groep 7. Esther, Gino, Berry en meer kwamen bij ons in het klaslokaal.

  Houwingaham, 1983

  ?