Bekijk het volledige profiel van Nathalie Koster en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nathalie Koster heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Wat een foute kennismakings we...

Wat een foute kennismakings week in Texel... Daar was nou echt geen reet aan. Er werden cirkels in het zand gezet en daar moest je jezelf dan in zetten en dat werden dan dus je klasgenootjes. Wel leuk dat ik toendertijd omging met Joyce Verdiepen, Marion Borst en maya Blauw, want door hun leerde ik Renate Waaijer kennen en die kan ik nu nog beschouwen als een goede vriendin. Leuke gym lessen: muurklimmen, roeien, duiken enz.

2004, Nathalie Koster

Dit was best wel een leuk jaar...

Dit was best wel een leuk jaar met Patrick Flierman, Dennis ???, Ron den hartog (geloof ik) en met Wendy ???. Je mocht nooit van het schoolplein af tussen de pauze, dus wij steevast naar het moddermannetje (café). Mijneer Hiemstra kan ik me nog herinneren. Hier kregen we onder andere boekbinden en offsetdrukken van. Lekker oud gebouw uit de middeleeuwen, en de mentaliteit stamde daar ook uit. Maar al met al was het een leuk jaar.

2004, Nathalie Koster

Hmmmmm, niet veel herinneringe...

Hmmmmm, niet veel herinneringen over deze school.

2004, Nathalie Koster
?