Nathalie Kool

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Nathalie Kool en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Nathalie Kool heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Heid van der Ham(Waar ben je?)Tijdens HBO P&A:stage bij Nationale Nederlanden(top organisatie),ons coaching clubje het laatste jaar en onze coaches.

  Heid van der Ham(Waar ben je?)Tijdens HBO P&A:stage bij Nationale Nederlanden(top organisatie),ons coaching clubje het laatste jaar en onze coaches. Heel veel geleerd(van elkaar) en heel veel gezellige dingen gedaan(Ossendrecht was toppie)

  Ichthus / INHOLLAND, 1999

  Meiden uit het laatste jaar HAVO.

  Meiden uit het laatste jaar HAVO..Martine, Rianne etc etc. En naast school stappen en shoppen met Carla..Het eindfeest en het boek voor afstuderen maken en diplomauitreiking...

  Interconfessionele 't Westland, 1993

  Vanaf groep 3 heb ik hier op school gezeten.

  Vanaf groep 3 heb ik hier op school gezeten. Wij hadden echt een super gezellige klas. Deden zoveel met elkaar en hadden de grootste lol. Zoveel gezellige meiden en er zijn zoveel tussen de middag blijven eten bij elkaar thuis. Heb goede herinneringen ook aan juffrouw Taal en meester De Hek...In groep 5 ging ik met een aantal om de zoveel tijd een paar dagen bij groep 7 zitten. Die goeie oude tijd...

  t.m.gilhuisschool, 1988

  ?