Bekijk het volledige profiel van Nathalie Fromm (van der Klei) en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Nathalie Fromm (van der Klei) heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ben begonnen in het Wespennest...

Ben begonnen in het Wespennest bij Henk, Suzette en Corien. Later naar Neerlands Hoop en via de sluisgroep (nieuw woord toen) nog twee jaar in het flatje gezetten. Leuke tijd gehad, vooral als ik met John en Menno corvee had (heb ik een keer moeten bekopen met een nat hoofd). Heb overigens laatst nog arretjescake op (op de manier van Juf Wies)

2004, Nathalie Fromm (van der Klei)

Een leuke tijd gehad op school...

Een leuke tijd gehad op school met natuurlijk als afsluiting naar Oostvoorne op de fiets. In de laatste klas hadden we Hetty Hamstra. Kwam eerst nog wel eens oude klasgenoten tegen, maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer. Ga nog om met Sabrina Sijbrands en Marianne Maatjes (zat in 8b)

2002, Nathalie Fromm (van der Klei)

Heb een hele leuke tijd gehad ...

Heb een hele leuke tijd gehad op de Mavo. Eerst 2 jaar op het Mavo-gebouw, na de fusie naar het gebouw van de Julianamavo. De werkweek naar de Ardennen zal ik niet snel weer vergeten, heel vermoeiend maar ook een hoop lol gehad. Zie jammer genoeg niemand meer van school. Van mij mag er wel een keer een reünie komen!

2002, Nathalie Fromm (van der Klei)
?